طرز تهیه قهوه سرد-iced coffee

خلاصه ای درباره ی آموزش

معمولا همه می دانند که اسپرسو سرد طعم خوبی ندارد. بسیاری هم شاید این سوال به ذهنشان نرسد که چرا طعم بدی دارد اما بعضی ها می خورند. باید بگم قهوه دارای کلروژنیک اسید است و اگر قهوه سرد باشد این مقدار بیشتر است. پس بهتر است به جای اینکه قهوه را دم کنیم و بگذاریم قهوه گرم سرد شود، بهتر است از ابتدا قهوه را سرد دم کنیم. و این باعث کاهش اسید نام برده می شود. در دهه 60 روش تخمیر بسیار محبوب شد زیرا هم تلخی کمی داشت و هم کارامل بیشتر با طعم مطبوع شکلات را به قهوه می داد. قهوه سرد تخمیری برای یک روز گرم بسیار مناسب است و من تصمیم گرفتم برای خودم یکی درست کنم.
(آموزش طرز تهیه قهوه سرد را از منابع دیگر ترجمه کرده ام )

قدم 1

وسایلی که نیاز دارید: قهوه بو داده شده مرغوب، یک قطعه نمد، دو فیلتر قهوه بزرگ، بطری دو لیتری

قدم 2

انتهای بطری دو لیتری را ببرید.

قدم 3

از یک ظرف شیشه ای برای تخمیر کردن استفاده کنید. طبق شکل بطری را باید وارونه داخل آن بگذارید.

قدم 4

در آموزش طرز تهیه قهوه سرد این بخش در خوش طعم کردن قهوه بسیار اهمیت دارد بنابر این آن را فراموش نکنید.
یکی از فیلترها را تا کنید.فیلتر را جمع کنید و ببرید داخل دهانه بطری برای شروع تخمیر.

قدم 5

سه چهارم فنجان دانه قهوه بوداده شده با کیفیت عالی را در نظر بگیرید. زیرا قهوه بد به شما قهوه سرد بسیار بدی می دهد.
در یک آسیاب دانه های قهوه را کاملا آسیاب کنید.

قدم 6

حال قهوه آسیاب شده را در 6 فیلتر قهوه قرار دهید و این به خود شما بستگی دارد که سایز آنها چقدر باشد. در صورتی که سایز بزرگ دارید می توانید آن را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. اما در هرصورت به 6 عدد فیلتر نیاز دارید.
بعد از پر کردن فیلترها با قهوه آنها را جمع کرده و با یک نخ ببندید.

قدم 7

فیلترهای پر شده را درون بطری قرار داده(لوله تخمیر) و آن را با 6 فنجان آب (آب معدنی) پر کنید. می توانید بعدا اگر لازم است مقداری آب برای خیس کردن قهوه اضافه کنید.

قدم 8

به مدت 12 تا 24 ساعت بگذارید تخمیر شوند. در اینجا من 14 ساعت گذاشته.
پس از تخمیر می توانید درب بطری را برداشته و اجازه دهید کم کم قهوه از فیلتر خارج شود.

قدم 9

خب حالا از خوردن آن لذت ببرید. یک قهوه سرد و خوشمزه و سرشار از کافئین محصول نهایی این کار است و می توانید با کمی آب آن را میل کنید. باید بگم دوبار فیلتر شدن بسیار مهم است. زیرا بخوبی ذرات درشت قهوه را جدا کرده و دیگر ذره درشتی در قهوه سرد نخواهید داشت.

طرز تهیه قهوه سرد-iced coffee

دوسش دارم(0 )

تاریخ انتشار۹۵/۰۴/۱۵
تعداد بازدید 0
بها (میلیون تومان) : $12,000.00
وب سایت

www.mediateam.ir
QR code

به اشتراک گذاری آموزش



ارسال پیام


مهدی افشار

سلام لطف دارید
نوع قهوه به سلیقه شما بستگی دارد و البته هزینه ای که می خواهید پرداخت کنید.
بهتر است قهوه کامل یعنی خرد نشده تهیه کنید . در قهوه کامل هرچه دانه ها بزرگ تر باشند عطر و طعم قهوه بهتر خواهد بود.سعی کنید دقیقا زمانی که می خواهید قهوه را درست کنید دانه های آن را خرد کنید زیرا خرد کردن دانه های قهوه و ماندن آن عطر وطعم آن را رقیق می کند بهمین دلیل است که بهتر است قهوه خرد نشده تهیه کنید.
اما در صورتی که زمان کافی و وسیله مناسب برای خرد کردن قهوه را در اختیار ندارید دقت کنید روی بسته قهوه خرد شده عبارت AA درج شده باشد که این به معنای استفاده از قهوه های دانه درشت است.

admin

سلام آقای افشار ممنون از آموزشتون
فقط سوالی که برام پیش اومد اینه که اولا از چه نوع قهوه ای باید برای درست کردن قهوه سرد استفاده کرد و ثانیا اینکه چطور میشه قهوه ی خوب رو از بد تشخیص داد؟

admin

مشتکرم از راهنماییتون