طرز تهیه شکلات اسنیکرز بخش اول

خلاصه ای درباره ی آموزش

شکلات اسنیکرز شامل بادام، کارامل، بادام زمینی و شکلات است. این شکلات یکی از بهترین شکلات های پر فروش دنیا است. بنابر این تصمیم گرفتم آموزش طرز تهیه شکلات اسنیکرز را برای دوست داران شکلات قرار دهم.مواد لازم برای تهیه شکلات اسنیکرز: 
 2 سفیده تخم مرغ، 100 گرم شکر، قند 100 گرم، عسل 50 گرم، آب 50 میلی لیتر، کره بادام زمینی 15 گرم، بادام زمینی 80 تا 100 گرم، مقداری نمک
برای تهیه کارامل:
200 گرم قند، 400 میلی لیتر خامه، شکر 300 گرم، بادام زمینی 80 تا 100 گرم، کره 15 گرم، کمی نمک
برای تهیه شکلات:
450 گرم شکلات شیری

قدم 1

بادام زمینی ها را شکسته و مغزشان را درآورید. همه 200 گرم بادام زمینی را درون یک ماهی تابه به مدت 5 دقیقه در دمای 180 درجه برشته کنید. بعد از آن بگذارید سرد شود و پوست نازک بادم ها را جدا کنید.

قدم 2

درست کردن کارامل: در یک قابلمه 300 گرم شکر را با 400 میلی لیتر خامه را با هم مخلوط کنید. اجازه بدهید به جوش آید و شکر کاملا حل شود. 200 گرم قند را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید و به مخلوط کردن مواد ادامه دهید. تا اینکه کارامل به دمای 110 درجه برسه. شعله را خاموش کنید و کمی نمک و 15 گرم کره را بریزید. بگذارید مواد سرد شود.

قدم 3

100 گرم بادام زمینی را خرد کنید و مانند قدم دوم بو داده و پوست بگیرید و به خوبی خرد کنید.

قدم 4

50 گرم عسل و 100 گرم شهد قند، 50 میلی لیتر آب و 100 گرم شکر را با هم مخلوط کرده و روی یک حرارت متوسط قرار دهید. به طور مداوم هم بزنید تا به دمای 130 تا 140 درجه برسد.

قدم 5

دو سفیده تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با همزن هم بزنید تا کف کنند. کمی هم نمک بریزید.

قدم 6

وقتی مخلوط به دمای 130 یا 140 رسید، آن را به مواد درون کاسه همزن اضافه کرده و سرعت هم زدن را زیاد کنید. به همزدن ادامه دهید تا ماده سفت شود. سرعت را کم کنید، 15 گرم کره بادام زمینی و بادام زمینی های خرد شده را اضافه کنید.

قدم 7

کارامل سرد شده را روی یک ورقه روغنی ریخته و آن را پخش کنید. برای پخش کردن ماده یک ورق کاغذ روغنی دیگر را روی آن گذاشته و به کمک وردنه یا هر وسیله دیگر مواد را پخش کنید تا ضخامت حدود 1 سانت. سپس ورقه را بردارید.

قدم 8

حالا مواد دیگر را روی کارامل ریخته و پخش کنید و اجازه دهید 48 ساعت بمانند تا خشک شوند.

قدم 9

بعد از 48 ساعت، دو ماده ای که روی هم ریختید را برای 20 دقیقه فریز کنید.

قدم 10

از فریز خارج کرده و به قطعات 2 در 8 سانتی متر برش دهید.
مابقی آموزش طرز تهیه اسنیکرز را در بخش دوم دنبال کنید.

طرز تهیه شکلات اسنیکرز بخش اول

دوسش دارم(0 )

تاریخ انتشار۹۵/۰۵/۰۴
تعداد بازدید 0
توسط:مهدی افشار
وب سایت

www.mediateam.ir
تلگرام

https://telegram.me/achar24
QR code

به اشتراک گذاری آموزش



ارسال پیام


admin

سلام
در مواد اولیه فقط 100 گرم گفته شده اما در دو مرحله ی بعد حدود 300 گرم مصرف شده لطفا مقدار دقیق مواد رو اصلاح کنید
با تشکر

مهدی افشار

سلام
در قسمت مواد اولیه دو لیست وجود دارد یکی برای تهیه کارامل و دیگری برای تهیه شکلات اسنیکرز

admin

ممنون از راهنماییتون


آچار 24

بیاییم دانسته هایمان را به اشتراک بگذاریم.
آچار 24 مکانی برای یاد دادن و یاد گرفتن است. شما می توانید آثاری که خلق می کنید را برای فروش بگذارید.
آچار 24 آموزش ساخت وسایل مختلف و نمایشگاه خلاقیت و نوآوری شما.
021-22747204
achar24.ir{@}gmail.com

صفحات مفید

شبکه های اجتماعی