آموزش تازه نگه داشتن میوه و سبزیجات

خلاصه ای درباره ی آموزش

چند روش هوشمندانه برای اینکه بتوانیم سبزیجات و میوه ها را برای مدت بیشتری تازه نگهداری کنیم.
یکی از احساسات بد این است که پولی که به سختی آن را در می آوریم خرج میوه وسبزیجاتی کنیم که قبل از اینکه آنها را بتوانیم مصرف کنیم از بین بروند.
در اینجا چند حقه به شما معرفی میکنیم تا بتوانید از سبزیجات و میوه های خود قبل از اینکه خراب بشوند استفاده بکنید . 
و بتوانید آنهارا به مدت طولانی تری تازه نگهدارید.
این نکات میتواند زمان و پول شمارا ذخیره کند. بنابر این شما میتوانید از سبزیجات و میوه های خود لذت ببرید به جای آنکه آنهرا دور بریزید .

قدم 1

چگونه توت فرنگی را تازه تر در یخچال نگهداری کنیم.
توت فرنگی ها خیلی به سرعت فاسد میشوند .آنها را نباید در آب بخیسانیم و همچنین نباید آنها را در قسمت سبزیجات یخچال نگهداری کنیم. به جا آن میتوانیم از یک محلول که از 4 فنجان آب و یک دوم فنجان سرکه سفید تهیه کرده ایم آنها را بشوییم.
آنهارا در یک آبکش میریزیم و اجازه میدهیم تا مقداری خشک شوند
بعد آن ها را با سبد درون یخچال میگذاریم بنابر این هوا میتواند دور آن بچرخد .
نکته: توت ها بو و مزه سرکه نخواهند گرفت.

قدم 2

چگونه موز را به مدت طولانی تری تازه نگهداری کنیم.
اکثر افراد تنها راه تازه نگه داشتن میوه و سبزیجات را قرار دادن آن ها در یخچال می دانند اما موز خیلی سریع رسیده می شود و خیلی سریع خراب میشود .
به طور مثال مردم موز را همیشه در یک کاسه در آشپزخانه نگهداری میکنند یا درون یخچال قرار می دهند. هنگامی که شما یک موز را از یک خوشه موز جدا میکنید گاز اتیلن شروع به آزاد شدن میکند و باقی موز ها خیلی سریع شروع به رسیدن میکنند.
برای آنکه جلوی این کار را بگیریم میتوانیم بوسیله ی یک کیسه و یک کش دور سر خوشه موز را بپوشانیم این کار از زود رسیدن موز جلوگیری میکند و موز را بیشتر از یک هفته تازه نکه میدارد.

قدم 3

چگونه کرفس را به مدت طولانی تر تازه نگهداری کنیم.
اگر کرفس را در کیسه نگهداری کنیم خیلی سریع پژمرده میشود و دلیل آن گاز اتیلن است.
کرفس ها را در آلومینیوم نگهداری کنید این کار میتواند کرفس های شما را برای یک هفته و نیم تازه نگهداری کند .

قدم 4

چگونه مارچوبه را به مدت طولانی تری تازه نگهداری کنیم.
مارچوبه هارا از کیسه پلاستیکی خارج میکنیم اگر مارچوبه داخل کیسه بماند بعد از چند روز ساقه های آن شروع به سفت شدن میکند و غیر قابل خوردن میشوند.
پایین مارچوبه ها را بوسیله چاقو میبریم و آنهارا در یک لیوان شیشه ای میگذاریم و دو اینچ آب میریزیم . آب مارچوبه را تازه نگه میدارد.
امید وارم از آموزش تازه نگه داشتن میوه و سبزیجات استفاده کنید ممنون از شما.

آموزش تازه نگه داشتن میوه و سبزیجات

دوسش دارم(0 )

تاریخ انتشار۹۶/۱۲/۲۶
تعداد بازدید 0
آدرس:  0
QR code

به اشتراک گذاری آموزش



ارسال پیام