آموزش طرز تهیه پاناکوتای لیمویی

خلاصه ای درباره ی آموزش

دسر پاناکوتای لیمویی با انجیر یکی از خوشمزه ترین دسرها با دستورالعملی ساده است. لایه خامه ای نرم در دهانتان به همراه انجیر، یک طعم فوق العاده را به وجود می آورد. پاناکوتای لیمو هم یکی از دسرهای ساده است که نیازی به پخته شدن ندارد و همچنین سریع آماده می شود.

قدم 1

موادی که نیاز دارید: 300 میلی لیتر خامه 35 درصد، 40 گرم شکر، آب لیموی تازه 3 تا 4 عدد، 300 گرم انجیر، 20 گرم کره بدون نمک، 2 قاشق چایخوری عسل، 3 گرم پودر ژلاتین.

قدم 2

1. پودر ژلاتین را در یک و یک دوم قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کنید و گوشه ای قرار دهید.
2. خامه و شکر را مخلوط کنید و روی دمای متوسط هم بزنید تا شکر ذوب شود. وقتی کمی به نقطه جوش نزدیک شد، قبل از اینکه قل بخورد آن را برداشته و بگذارید کم کم خنک شود.
3. سپس آب لیموی تازه را بگیرید، آب لیمو را از یک صافی عبور دهید تا هسته های لیمو از آب آن جدا شود.
4. وقتی خامه سرد شد آن را به ژلاتین اضافه کنید. تقریبا شبیه ژله می شود. کاملا هم بزنید تا حل شده و مخلوط شوند.
5. در اینجا در حالی که مخلوط خامه و ژلاتین را هم می زنید، دو سوم آب لیمو را اضافه کنید. ابتدا به خامه کمی سفت می شود اما شما به هم زدن ادامه دهید تا دوباره نرم شود.
6. حال مخلوط را در 4 فنجان بریزید و 4 ساعت بگذارید تا در فریزر بماند.
7. حال درست کردن کره انجیر: انجیرها را بخوبی بشویید و یکی از آنها را برای تزئین نگه دارید. آنها را از وسط نصف کرده و در ماهی تابه قرار دهید. کره نیز از قبل در ماهی تابه ذوب شده است. هم بزنید تا به نقطه جوش برسد و انجیرها نرم شوند. آن را بچشید. اگر از طعم آن خوشتان آمد کار تمام است. اگر زیادی شیرین بود، مقداری آب لیمو به آن اضافه کنید و هم بزنید. اگر هم کم شیرین بود به آن عسل اضافه کنید.
8. حالا شعله را خاموش کنید و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه قبل از اینکه آن را در مخلوط کن بریزید، سرد شود. پس از مخلوط کردن، آن را داخل یک کاسه بریزید. یک پاکت کلینکس روی آن کشیده و در یخچال قرار دهید.
9. حال روی خامه های درون فنجان، کره انجیر را ریخته و با نصف انجیر آن را تزئین کنید.

آموزش طرز تهیه پاناکوتای لیمویی

دوسش دارم(1 )

تاریخ انتشار۹۵/۰۵/۱۷
تعداد بازدید 0
QR code

به اشتراک گذاری آموزش



ارسال پیام