بهترین دستور العمل نان موز مناسب برای حساسیت به گلوتن

خلاصه ای درباره ی آموزش

برای افرادی که به گلوتن حساسیت دارند، حذف تمام مواد غذایی گلوتن دار و جایگزین کردن آنها بسیار ضروری است.
غذاهایی که بدون گلوتن (Gluten-free) هستن، باید با جایگزین های مغزی به جای گلوتن درست شوند تا افراد حساس دچار مشکل نشوند. دسترسی به مواد غذایی بدون گلوتن که طعم خوبی داشته باشند، همیشه راحت نیست. در اینجا برای تان یکی از نان موزی های بدون گلوتن را آموزش می دهیم. این نان برای کسانی که سلیاک دارند، یک وعده غذایی خوشمزه و کامل است. خوب، پیش به سوی نان موزی. 

قدم 1

مواد لازم:

- چهار عدد تخم مرغ
- سه عدد موز متوسط رسیده و پوره شده
- یک چهارم فنجان عسل
- یک چهارم فنجان شیر نارگیل
- یک قاشق غذاخوری عصاره وانیل
- دو قاشق چایخوری جوش شیرین
- 2¼ فنجان آرد بادام
- نصف قاشق چایخوری نمک دریا
- نصف قاشق چایخوری دارچین
- یک قاشق غذاخوری سرکه سیب

قدم 2

فر را روی درجه 176 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سپس یک قالب کیک مربعی شکل را با کمی روغن چرب کنید تا مواد را پس از مخلوط شدن داخل آن بریزید. درست شبیه به شکل مقابل

قدم 3

در یک کاسه ، تخم مرغ ، موز ، عسل ، شیر نارگیل و وانیل را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد به شکل یکدست با هم مخلوط شوند.

قدم 4

در یک کاسه جداگانه ، جوش شیرین ، آرد بادام ، نمک دریا و دارچین را با هم مخلوط کنید. دقت کنید که ترکیب یکدست مواد مهم است. میتوانید با همزن برقی این کار را انجام دهید و یا با همزن معمولی 1 الی 2 دقیقه مواد را هم بزنید.

قدم 5

در این مرحله هر دو مخلوط را با هم ترکیب کرده و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.حالا وقت اضافه کردن سرکه سیب است. سرکه سیب طعم بسیار خوبی به نان خواهد داد.
هم بزنید تا در کل مخلوط یکدست شود.

قدم 6

مواد را داخل قالب بریزید و بین 45 تا 50 دقیقه داخل فر داغ شده، قرار دهید.
بفرمایید:) نان موز مناسب برای افرادی که به گلوتن حساسیت دارند، آماده است.
لطفا اگر از این مقاله راضی بودید، این دستور را برای دوستانی که به گلوتن حساسیت دارند، حتما بفرستید.

بهترین دستور العمل نان موز مناسب برای حساسیت به گلوتن

دوسش دارم(0 )

تاریخ انتشار۹۹/۰۱/۰۳
تعداد بازدید 0
آدرس:  0
QR code

به اشتراک گذاری آموزش



ارسال پیام