تهیه کره بادام زمینی

خلاصه ای درباره ی آموزش

کره بادام زمینی ماده غذایی نسبتا گران است و به دلیل برخی افزودنی های متنوع،گرانتر هم می شود. اما این غذای مغزی را می توان در منزل با قیمتی ارزانتر درست کرد. اگر کسی به آجیل و بادام زمینی آلرژی داشته باشد، توصیه این است که هیچ یک از مواد مشتق شده از اینها را به دلیل خطر آنافیلاکسی استفاده نکند. 
این نوع کره به دلیل نداشتن مواد نگهدارنده، زیاد قابل نگهداری نیست. تنها برای چند هفته قابل نگهداری است.

قدم 1

مقداری بادام زمینی تهیه کنید. به دلیل گران بودن مغز بادام زمینی توصیه می کنیم خود بادام زمینی را که ارزانتر است تهیه کنید و تنها لازم است کمی وقت بذارید تا پوست آنها را بشکنید که کار سختی نیست.
برای راحت شکستن پوسته بادام زمینی میتوانید آنها را درون پاکت قرار دهید و آرام آنها را با یک قوتی یا ته کاسه یا لیوان بشکنید. سپس به راحتی می توانید مغز بادام زمینی را جدا کنید. این کار وقت زیادی از شما نمیگیرد. پس به ارزانتر درآمدن آن می ارزد.

قدم 2

پس از آماده شدن مغز بادام زمینی، شما به چند چیز دیگر نیز نیاز دارید. عسل و شکر و وانیل. همچنین به ازای هر پاکت بادام زمینی، نصف فنجان روغن زیتون بریزید. در اصل باید از کره استفاده کرد، اما روغن زیتون سالم تر است. این کاملا دلخواه است. ( اینکه مقداری برای وانیل یا عسل ندادیم به این دلیل است که معمولا در آشپزی های ایتالیایی و مکزیکی، به مقداری که فکر می کنند، مواد رو می ریزند. اما در صورت لزوم می توانید مقادیر آنها را نیز پیدا کنید.)

قدم 3

اگر عسل به مقدار کافی دارید، کلا عسل بریزید. اما در صورتی که از عسل طبیعی استفاده می کنید که گران است، بهتر است از عسل و شکر با هم استفاده کنید. حدود 5 قاشق غذاخوری عسل بریزید و بقیه را شکر بریزید.
پس از مخلوط کردن مواد به مدت 5 دقیقه آنها را با مخلوط کن کاملا به خورد هم میدیم. پس از آن می توانید چند دقیقه نگه دارید، با قاشق هم برنید و دوباره با مخلوط کن هم بزنید.

تهیه کره بادام زمینی

دوسش دارم(1 )

تاریخ انتشار۹۵/۰۲/۰۴
تعداد بازدید 0
QR code

به اشتراک گذاری آموزش



ارسال پیام