سه روش برای پخت و پز سالم و خوشمزه در فر
خلاصه ای درباره ی آموزش
اکثر ما معمولا غذا ها را سرخ می کنیم و میدانیم که سرخ کردن غذا چه مضراتی برای بدن انسان دارد بنابر این سه روش پخت سالم غذا در فر رو امروز به شما یاد میدم.
قدم 1
کدوی سرخ شده در فر
مواد لازم
2 عدد کدوی متوسط، پونه خشک شده 1 قاشق چای خوری، یک دوم پیمانه پودر نان سوخاری، 1 عدد تخم مرغ زده شده، نمک و فلفل به میزان لازم.
ابتدا کدو ها را به صورت باریک باریک برش میدهیم و تمام ادویه ها را با پودر سوخاری مخلوط میکنیم .
مواد لازم
2 عدد کدوی متوسط، پونه خشک شده 1 قاشق چای خوری، یک دوم پیمانه پودر نان سوخاری، 1 عدد تخم مرغ زده شده، نمک و فلفل به میزان لازم.
ابتدا کدو ها را به صورت باریک باریک برش میدهیم و تمام ادویه ها را با پودر سوخاری مخلوط میکنیم .
قدم 2
کدو ها را در تخم مرغ زده شده می غلتانیم و بعد در پودر سوخاری و ادویه می غلتانیم تا کل کدو به مواد آغشته شود .
کدو هارا در فر با درجه 425 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه قرار میدهیم تا کاملا طلایی شوند.
کدو هارا در فر با درجه 425 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه قرار میدهیم تا کاملا طلایی شوند.
قدم 3
سیب زمینی شیرین سرخ شده
مواد لازم
2 عدد سیب زمینی شیرین متوسط
3 قاشق غذا خوری روغن زیتون
2/1 چای خوری زیره
1 قاشق چای خوری دارچین
جعفری خورد شده
نمک به میزان لازم
نیازی به پوست گرفتن سیب زمینی ها نیست چون خود پوست آن مزه و فیبر بالایی دارد.
مواد لازم
2 عدد سیب زمینی شیرین متوسط
3 قاشق غذا خوری روغن زیتون
2/1 چای خوری زیره
1 قاشق چای خوری دارچین
جعفری خورد شده
نمک به میزان لازم
نیازی به پوست گرفتن سیب زمینی ها نیست چون خود پوست آن مزه و فیبر بالایی دارد.
قدم 4
سیب زمینی ها را به یک اندازه برش دهید و آن ها را بوسیله دست به روغن زیتون آغشته کنید . و در سینی فر قرار دهید روی آن مقداری جعفری بریزید.
سینی را به مدت 20 الی 25 دقیقه با درجه 425 فارنهایت در فر قرار دهید تا ترد شود.
سینی را به مدت 20 الی 25 دقیقه با درجه 425 فارنهایت در فر قرار دهید تا ترد شود.
قدم 5
لوبیا سبز سوخاری
مواد لازم
لوبیا سبز تازه شسته شده، 1 عدد تخم مرغ زده شده ،4/1 فنجان پنیر پارمژان، 1 قاشق چای خوری پودر سیر ، 2/1 فنجان مغز بادام یا گردو
،نمک به میزان لازم.
مواد لازم
لوبیا سبز تازه شسته شده، 1 عدد تخم مرغ زده شده ،4/1 فنجان پنیر پارمژان، 1 قاشق چای خوری پودر سیر ، 2/1 فنجان مغز بادام یا گردو
،نمک به میزان لازم.
قدم 6
از یک مخلوط کن برای آسیاب کردن گردو یا بادام استفاده می کنیم.
تخم مرغ و پنیر پارمژان و ادویه ها را با هم مخلوط میکنیم و لوبیا ها را به آن آغشته می کنیم و پودر بادام یا پسته را روی آن می پاشیم و بررسی می کنیم تا همه ی لوبیا ها به مواد آغشته باشند
میتوانید در این مرحله روغن زیتون نیز به لوبیا ها اسپری کنید.
لوبیا ها را در سینی فر با فاصله از هم میچینیم و به مدت 15 دقیقه در دمای 425 دجه فارنهایت فر قرار میدهیم .
بهترین سس برای سبزیجات سرخ شده
تخم مرغ و پنیر پارمژان و ادویه ها را با هم مخلوط میکنیم و لوبیا ها را به آن آغشته می کنیم و پودر بادام یا پسته را روی آن می پاشیم و بررسی می کنیم تا همه ی لوبیا ها به مواد آغشته باشند
میتوانید در این مرحله روغن زیتون نیز به لوبیا ها اسپری کنید.
لوبیا ها را در سینی فر با فاصله از هم میچینیم و به مدت 15 دقیقه در دمای 425 دجه فارنهایت فر قرار میدهیم .
بهترین سس برای سبزیجات سرخ شده
قدم 7
حتما با این سبزیجات سرخ شده یک سس خوشمزه نیز لازم میشه که ماست میتونه پایه خوبی برای این سس باشد
مواد لازم
1 فنجان ماست یونانی
4/1 فنجان آب لیموی تازه
جعفری خورد شده 2 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
تمامی این مواد را با هم ترکیب کنید و از مزه آن لذت ببرید.
مواد لازم
1 فنجان ماست یونانی
4/1 فنجان آب لیموی تازه
جعفری خورد شده 2 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
تمامی این مواد را با هم ترکیب کنید و از مزه آن لذت ببرید.
جهت قرار دادن پیام لطفا وارد شوید