طرز تهیه گل کلم بوفالو تند و تیز خوشمزه

خلاصه ای درباره ی آموزش

اگر به دنبال یک دور چین تند وتیز برای مهمانی های هستید میتوانید از طرز تهیه ی گل کلم تند و تیز ما استفاده کنید.
در این آموزش ما طرز تهیه سس بوفالو و سس ورچستر یا ورستر شایر و طرز تهیه گل گلم تند بوفالو را آموزش می دهیم.

قدم 1

مواد لازم برای تهیه
1 عدد گل کلم بزرگ
4/1 فنجان سس بوفالو
1 و 2/1 قاشق غذا خوری عسل
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل برای مزه دار کردن

قدم 2

گل کلم را به اندازه های کوچک برش دهید و آنهارا بشویید و بگذارید کنار تا کاملا خشک شوند .
گل کلم های شسته شده و خشک شده را درون یک ظرف بزرگ ریخته و روی آن سس بوفالو نمک فلفل و روغن زیتون و عسل میریزیم و خوب آنها را با هم مخلوط میکنیم تا تمام گل کلم ها به سس آغشته شوند .

قدم 3

گل کلم ها را در سینی فر میگذاریم و به مدت 25 دقیقه آنها را در فر قرار میدهیم .بعد آنها را از فر بیرون می آوریم و آنها را زیر و میکنیم و دوباره به مدت 6 دقیقه در فر قرار میدهیم . و آن را سرو میکنیم .

قدم 4

طرز تهیه سس بوفالو
5 قاشق غذا خوری کره
4/3 فنجان سس فلفل تند
1 قاشق غذاخوری سرکه
قاشق غذا خوری سس ورسترشر 1/2

قدم 5

سس ورستر شایر با نام اصلی Worcestershire sauce از سس های بسیار کاربردی در پخت غذا و انواع سس و سالاد است . این سس را در ایران به نام های ووستر شر ، ورستر سایر ، ورچستر ، ووستاشر و تلفظ های دیگری نیز می شناسند . به نظر من بهتر است نام این سس را شبیه تلفظ نام اصلی آن بیان نمود ( ووستر شر ) اما به هر حال نام این سس در ایران ورچستر یا ورستر شایر متداول گشته است . این سس طعم و مزه بسیار خاصی دارد و برای طعم دهی به انواع غذاها به خصوص غذاهای گوشتی و انواع سالاد بسیار کاربرد دارد.
4/1 قاشق غذا خوری فلفل قرمز
2/1 قاشق غذا خوری فلفل سیاه
2/1 قاشق غذا خوری پ.در سیر
کره را در یک قابلمه متوسط آب میکنیم زمانی که کره کاملا آب شد بقیه مواد را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم اجازه بدهید که بجوشد و خوب آن را هم بزنید آن را از روی حرارت بر دارید و به یک کنار بگذارید . بگذارید خنک شود و بعد از آن استفاده کنید.

طرز تهیه گل کلم بوفالو تند و تیز خوشمزه

دوسش دارم(0 )

تاریخ انتشار۹۷/۰۱/۱۰
تعداد بازدید 0
آدرس:  0
QR code

به اشتراک گذاری آموزش



ارسال پیام