پای کیف پول

خلاصه ای درباره ی آموزش

این پای با سکه پر نشده! بلکه پر از چیزهای خوشمزه است و طعمی متفاوت دارد. امتحان کنید.

قدم 1

1. یک فنجان آرد
2. دو قاشق غذاخوری روغن
3. یک چهارم قاشق چای¬خوری نمک
4. یک قاشق چایخوری دانه کنجد ( کنجد طعم متفاوتی به غذا می دهد. اگر طعم کنجد را دوست ندارید، میتوانید از آن استفاده نکنید.)
5. یک دوم تا سه چهارم فنجان آب ولرم
...
مواد لازم برای پر کردن پای کیف پول
یک عدد سیب زمینی بزرگ یا 2 عدد سیب زمینی متوسط (پخته و له شده)
یک پیاز متوسط و خرد شده
یک چهارم فنجان هویج خرد شده
یک قاشق چایخوری سیر خرد شده
یک قاشق غذاخوری دانه رازیانه
یک دوم قاشق چایخوری پودر فلفل
یک چهارم قاشق چای¬خوری پودر زردچوبه
یک قاشق غذاخوری روغن
نمک به مقدار لازم
هفت رشته از پیاز برای بستن و زیباتر بودن پای کیف پول

قدم 2

روغن و نصف لیوان آب را با آرد ترکیب کنید تا زمانی که خمیر شکلی محکم به خود بگیرد. اگر خمیر خشک است کمی آب اضافه کنید، و اگر حالت چسبندگی دارد به خمیر خود کمی آرد اضافه کنید.
سپس روی خمیر را بپوشانید تا زمانی که وقت استفاده از آن فرا برسد.

قدم 3

سیب زمینی آب¬پز و له شده را در یک کاسه متوسط بریزید و فلفل، زردچوبه و نمک را به آن اضافه کنید.
تابه را روی شعله متوسط قرار دهید و سیر و دانه های رازیانه را به روغن داغ اضافه کنید. بعد از اینکه سیر کمی طلایی شد، پیاز و هویچ را به مخلوط اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا پیاز و هویچ نرم شوند. سپس سیب زمینی ها را به مخلوط اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید. در تابه را ببندید و اجازه دهید پنج دقیقه با شعله کم روی گاز بماند. بعد از پنج دقیقه مخلوط را خنک کنید.

قدم 4

خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید و با وردنه آن را روی یک سطح پهن کنید. موادی را که برای پر کردن کیف آماده کرده اید در مرکز خمیر قرار دهید و شبیه به تصویر لبه های آن را جمع کنید و با رشته های پیازی که از قبل آماده کرده اید، لبه هایش را ببندید.

قدم 5

حال پای¬ها را در روغن داغ شده بگذارید تا رنگ طلایی قهوه ای به خود بگیرند. میتوانید با ترشی نعنا و سس پای کیف پول را میل کنید.

پای کیف پول

دوسش دارم(2 )

تاریخ انتشار۹۵/۰۳/۰۳
تعداد بازدید 0
QR code

به اشتراک گذاری آموزش



ارسال پیام