معرفی نرم افزار های کلاس آنلاین

خلاصه ای درباره ی آموزش

هربار که بحرانی در جهان شکل می گیرد، علاوه بر عواقب ناگواری که در پی دارد، ما را بیش از پیش با نقص های موجود در سیستم ها آشنا می سازد.

بحران کرونا نیز با وجود تلخی هایی که با خود به همراه آورده است، در عین حال به ما بیش از گذشته نشان داده است که نیازمند شناخت و استفاده درست از تکنولوژی هستیم.

این موضوع در مورد آموزش بیشتر خودش را نشان داده است، ادامه کلاس های درسی به صورت آنلاین تنها چاره مدارس و معلم ها و دانش آموزان است تا از برنامه خود عقب نمانند. در مورد دانش آموزهای کنکوری این موضوع نگران کننده تر است و البته از طرفی موقعیت خوبی است که بدون فوت وقت، بصورت آنلاین بسیاری از اشکالات خود را برطرف کنند. 

به همین منظور در این مطلب قصد داریم چند نمونه از وبسایت ها و نرم افزارهایی که به کمک آنها می تواند کلاس های آنلاین برگزار کنید را معرفی کرده و طرز استفاده از آنها را آموزش دهیم.

قدم 1

اولین مورد، نرم افزار مشهور برقراری ارتباط صوتی و تصویری اسکایپ (skype) است. شما در اسکایپ می توانید یک گروه تشکیل داده و تا 50 نفر را می توانید به گروه اضافه کنید. البته واضح است که مانند سایر نرم افزارها و وبسایت ها، سرعت اینترنت روی کیفیت کار تاثیرگذار است. اما اسکایپ طی سالها امتحان خود را پس داده است.
به منظور تشکیل یک گروه یا کلاس چند نفره، ابتدا اسکایپ را روی گوشی یا کامپیوتر خود نصب کنید و اگر نصب است آن را آپدیت کنید.
روی گزینه New Chat اگر کلیک کنید، سه گزینه به شما نشان داده می شود.
روی گزینه New Group Chat کلیک کنید و در پنجره باز شده نام گروه را انتخاب کنید.
سپس روی گزینه Next یا علامت پیکان کلیک کرده و افراد مورد نظرتان را به گروه اضافه نمایید.
نکته جالب اسکایپ، به اشتراک گذاشتن صفحه دسکتاپ است که می تواند بسیار مفید باشد.

قدم 2

وبسایت ایرانی skyroom.online . با عضویت در این وبسایت می توانید 1 ماه رایگان از خدمات آن استفاده نمایید، سپس با خرید پنل مورد نظر خود، حداکثر تا 30 نفر را می توانید در یک کلاس وبینار عضو نمایید.
در این وبسایت نیز می توانید مانند اسکایپ، دسکتاپ خود را به اشتراک بگذارید.
علاوه بر این دارای قابلیت نمایش اسلایدهای پاورپوینت و همچنین تخته وایت پرد می باشد.
استفاده از آن آسان است و پشتیبانی تلگرامی دارد.

قدم 3

اپلیکیشن Duo که متعلق به گوگل است و روی موبایل قابل نصب است.
با این اپلیکیشن به راحتی با 19 نقر می توانید هم زمان صحبت کنید و از سرعت خوبی نیز برخوردار است.
همچنین استفاده از آن بسیار راحت است، کافیست شماره خود را ثبت کرده و سایر دوستان خود را دعوت کنید.

قدم 4

اپلیکیشن زوم (zoom). این اپلیکیشن نیز برای ویدئوکال های چند نفره بسیار خوب و پر سرعت است.
موقع نصب آن ممکن است کمی دچار مشکل شوید زیرا برای ایران در پلی استور قابل نصب نیست اما می توانید از فروشگاههای داخلی آن را دریافت نمایید.
وبسایت زوم برای برگزارس وبینارها پولی می باشد.

قدم 5

وبسایت anymeeting.com . شما بصورت رایگان تا 200 نفر را می توانید در استفاده از وبینار این سایت عضو کنید. البته پلن حرفه ای هم دارد که هزینه بر است و امکانات بیشتری نیز دارد.
در حالت رایگان تبلیغات در صفحه کاربران به نمایش در خواهد آمد. ابتدا نرم افزار وبینار را از این سایت دانلود کنید. روی گزینه Start Now کلیک کنید و می توانید ایمیل افرادی که می خواهید در وبینار شرکت کنند را تا حداکثر 200 نفر وارد نمایید.

قدم 6

از جمله سایر وبسایت ها و نرم افزارهای معروف می توان به gotowebinar، ON24، Zoho meeting و غیره اشاره کرد. پلن رایگان این وبسایت ها نیز همانند anymeeting است اما با این تفاوت که اعضا کمتری را می توانید به وبینار دعوت کنید.
همچنین موقع وبینار تبلیغات نیز روی صفحه کاپیوتر کاربران به نمایش درخواهد آمد.

معرفی نرم افزار های کلاس آنلاین

دوسش دارم(0 )

تاریخ انتشار۹۹/۰۱/۲۸
تعداد بازدید 0
آدرس:  0
QR code

به اشتراک گذاری آموزش



ارسال پیام