حل مشکل حساسیت به شیر

خلاصه ای درباره ی آموزش

آیا میدانستید که شیر یکی از شایع ترین حساسیت زاهای موجود است؟

این مقاله از سایت معتبر دکتر اَکس گرفته شده و من سعی کردم کاملا به متن اصلی وفادار بمونم که به شما اطلاعات صحیحی از این نوع حساسیت شایع منتقل کنم.
به طور میانگین بین 2 تا 3 درصد کودکان زیر 3 سال به شیر حساسیت دارند. در گذشته محققان بر این باور بودند که این یک نوع حساسیت کودکانه زودگذر هست و با بزرگ شدن ورسیدن سن فرزندمان به 3 سال، این حساسیت به لبنیات به اتمام می رسد. اما تحقیق ها نشان دادند که الزاما اینگونه نیست.
در واقع، مطالعات نشان داده که کمتر از بیست درصد کودکان تا سن 4 سالگی حساسیت به شیر را دارند. این در حالی است که 80 درصد تا سن 16 سالگی با این حساسیت دست و پنجه نرم میکنند و خیلی از افراد بالغ هم هستند که تا آخر عمرشان باید با حساسیت به شیر کنار بیایند. خبر خوب اینکه کلی راه های طبیعی برای کنار آمدن با این حساسیت غذایی شایع وجود دارد. این مقاله برای حل مشکل حساسیت به شیر ترجمه شده و امیدواریم که براتون کارآیی خوبی داشته باشه. 

قدم 1

هفت راه طبیعی برای مدیریت حساسیت به شیر

یک رژیم بدون لبنیات در پیش بگیرید.

داشتن یک رژیم تماما بدون شیر و مشتقات آن مطمئن ترین راه برای مقابله با حساسیت به شیر است. بر اساس تحقیقات کالج آمریکایی حساسیت، آسم و ایمونولوژی، " اجتناب از خوردن شیر و یا هر محصول لبنی" تنها راه مقابله با حساسیت به شیر است. علاوه بر این، مزیت های رژیم بدون شیر اینقدر زیادند که حتی اگر به آن حساسیت هم ندارید این رژیم را امتحان کنید.

قدم 2

بدانید که چه چیزهایی را نباید بخورید.

این مورد وابسته به همان رژیم بدون شیر است، که بهترین راه برای مقابله با حساسیت به شیر می باشد. شما نمی توانید یک رژیم بدون شیر داشته باشید و اصلا ندانید که از خوردن چه چیزهایی باید پرهیز کنید! اگر به شیر حساسیت دارید، فقط که نباید از خوردن آن خودداری کنید. مثلا، کره جزو لبنیات است؟ بله هست. کلی محصول هست که شما در مورد بودن یا نبودنشان در رژیم غذایی خود خبر ندارید. شما همچنین باید از خوردن محصولاتی که شیر و یا هر کدام از مواد تشکیل دهنده زیر را دارند جلوگیری کنید تا هیچ علایمی از حساسیت نداشته باشید:
• کره، چربی کره، روغن کره، اسید کره
• آب دوغ ( آبی که از گرفتن کره از دوغ به جا می ماند)
• کازئین ( پروتئین مخصوص شیر)
• پنیر
• خامه
• کاسترد
• روغن حیوانی
• لاکتالبومین (نوعی پروتئین)
• لاکتوز
• لاکتوفرین ( نوعی پروتئین)
• شیر ( در همه اشکال از جمله شیر غلیط گاو، شیر خشک، شیر همه حیوانات، کم چرب، پر چرب، بدون چربی، پودری، جامد)
• خامه ترش
• پروتئین وی ( به عنوان مکمل غذایی)
• ماست
• کشک
این لیست کاملی از تمامی محصولات لبنی نیست، اما محصولات و تشکیل دهنده های رایج را در خود دارد.

قدم 3

بدانید که چه چیزهایی ممکن است حاوی شیر باشد.

محصولات دیگری از قبیل شکلات و آب نبات و یا صدف پخته شده که برای رفع بوی آن از شیر استفاده شده است.

قدم 4

حواستان به غذاهای ظاهرا " بدون شیر" باشد.

محصولات " بدون شیر" ممکن است هنوز هم مقداری شیر در خود داشته باشند که برای افراد با حساسیت به شیر می تواند مشکل ساز باشد. محصولات مشتق شده از شیر یعنی موادی که از شیر درست شده یا گرفته شده اند. یعنی اگر حساسیت دارید هیچ کدام از مواردی که در بالا ذکر شد نباید در غذای شما وجود داشته باشد، پس خیلی مهم است که لیبل روی مواد غذایی را بخوانید. مثلا در آمریکا روی لیبل کافی میت ها نوشته " غیر لبنی" در صورتیکه از کازئین، یکی از پروتئین های شیر، ساخته شده است.

قدم 5

از جایگزین های مطمئن "فاقد شیر" استفاده کنید.

این روزها جایگزین های زیادی برای شیر حیوانی وجود دارد. دوتا از بهترین آنها شیر نارگیل و شیر بادام است. فقط پیش از خرید اطمینان حاصل کنید که محصول فاقد شکر بخرید. شیر بادام حاوی مقدار زیادی ویتامین E، ویتامین D و کلسیم است. شیر نارگیل هم حاوی چربی های مفید برای سلامتی است. همچنین مواد مغذی از جمله منگنز، آهن، فسفر، پتاسیم و منیزیم دارد. احتمالا بعد از امتحان کردن این شیرها هرگز دلتان برای شیر گاو تنگ نشود!

قدم 6

شیر مادر برای نوزادان

بر اساس مایو کلینیک، " شیر مادر بهترین تغذیه برای نوزاد شماست." شیر مادر برای حداقل چهار تا شش ماهگی نوزاد توصیه می شود، به ویژه اگر نوزادتان مشکوک به داشتن حساسیت به شیر است.

قدم 7

در خانه غذا درست کنید.

یکی از بهترین راه ها این است که هرچه میخواهید بخورید را در خانه تهیه کنید. با این کار نه تنها حواستان به محتویات غذاهای خود هست، بلکه با مواد غذایی بدون شیر آشنایی بیشتری پیدا می کنید. همچنین می توانید از رسپی های مخصوص وگان ها استفاده کنید.

حل مشکل حساسیت به شیر

دوسش دارم(0 )

تاریخ انتشار۹۹/۰۱/۰۶
تعداد بازدید 0
آدرس:  0
QR code

به اشتراک گذاری آموزش



ارسال پیام