هفت جایگزین برای غذاهای حساسیت زا

خلاصه ای درباره ی آموزش

شیوع حساسیت های غذایی همچنان رو به افزایش است و تقریباً 5 درصد کودکان زیر 5 سال و 4 درصد نوجوانان و بزرگسالان را تحت تأثیر قرار می دهند.
حساسیت های غذایی تأثیرات جدی روی زندگی روزمره دارند زیرا آنها می توانند روی بخش های دیگر سیستم بدن در بعضی افراد تأثیر بگذارد. این باعث می شود افراد به دنبال جایگزین هایی برای حساسیت غذایی باشند، اما همیشه آسان نیست. در این مقاله که ترجمه شده از وبسایت معتبر https://draxe.com/ است، چند جایگزین مناسب را معرفی می کنیم. اگر به شیر، تخم مرغ، بادام زمینی و یا ماهی حساسیت دارید در این مقاله جایگزین هایی که ارزش غذایی مناسب دارند، به شما معرفی خواهد شد. 

قدم 1

شیر نارگیل جایگزین شیر گاو

حساسیت به شیر درواقع حساسیت به یک یا چند پروتئین موجود در شیر می باشد.
شیر نارگیل درواقع در نارگیل رسیده موجود است و با برش سر آن می توانید آن را بنوشید.

قدم 2

حساسیت به تخم مرغ

تخم مرغ از جمله غذاهایی است که معمولا کودکان به آن حساسیت دارند.
البته حذف آن ممکن است سخت باشد زیرا در بسیاری از غذا به کار می رود.
برای جایگزین تخم مرغ در غذاها پیشنهاد می کنیم از پوره ها استفاده کنید.
یا به جای تخم مرغ آرد را با آب یا روغن یا سرکه مخلوط کنید. همچنین ژلاتین هم می تواند گزینه مناسبی باشد.

قدم 3

حساسیت به بادام زمینی

باید بگوییم آمار افرادی که حساسیت به بادام زمینی دارند روز به روز افزایش می یابد.
جایگزین های مناسب بادام زمینی، کره بادام یا تخمه آفتاب گردان است.
علاوه بر اینکه جایگزین های مناسبی هستند حاوی چربی های سالم و پروتئین نیز می باشند.

قدم 4

حساسیت به فندق و سایر آجیل های درختی

بهترین جایگزین برای فندق و سایر آجیل های درختی، دانه ها می باشند که امگا 3 بالایی دارند.
از جمله تخمه آفتابگردان، چیا، تخم کتان و تخمه کدو تنبل.

قدم 5

حساسیت به گندم
بیشتر حساسیت به گندم به دلیل حساسیت به گلوتن موجود در آن است.
البته کنار گذاشتن آن سخت است زیرا در اکثر مواقع خصوصا نان، گلوتن در غذاها هست.
از جمله سویا سس، کچاپ و ماءالشعیر.
اما شما می توانید با حذف این غذاها و تهیه نان با انواع آردهای دیگر، این حساسیت را از بین ببرید.
بطور مثال می توانید از آرد بادام، نارگیل، برنج، کینوا و آرد جو دو سر استفاده نمایید.

قدم 6

حساسیت به ماهی و غذاهای دریایی

اگر به ماهی حساسیت دارید، بجای پروتئین ماهی می توانید از گوشت قرمز یا گوشت ماکیان استفاده کنید.
اگر گیاهخوار هستید می توانید از لوبیای سیاه، عدس و کینوا استفاده نمایید.

قدم 7

لوبیای سویا
اگر حساسیت به لوبیای سویا دارید به شما کینوا و انواع لوبیاها و عدس را پیشنهاد می کنیم.

هفت جایگزین برای غذاهای حساسیت زا

دوسش دارم(0 )

تاریخ انتشار۹۹/۰۱/۰۶
تعداد بازدید 0
آدرس:  0
QR code

به اشتراک گذاری آموزش



ارسال پیام