دستور پخت کیک براونی برای افراد آلرژیک

خلاصه ای درباره ی آموزش

افراد زیادی به مواد غذایی معمول آلرژی دارند. مثلا به تخم مرغ، یا پنیر پیتزا. افرادی هستند که بیماری سیلیاک دارند و در نتیجه به گلوتن حساسیت دارند. حتی من دوستانی دارم که به آجیل آلرژی دارند. با وجود حساسیت ها ممکن است هر کدام از این افراد بخواهند که براونی بخورند! این دستور پخت کیک براونی بعد از امتحان چند نوع ماده غذایی پیدا شد. در واقع وقتی مجبور بودم برای کسانی غذا درست کنم که همه این حساسیت ها را کنار هم داشتند. بفرمایید این شما و این کیک براونی بدون تخم مرغ، بدون گلوتن، بدون آجیل و بدون لبنیات!

قدم 1

مواد لازم برای تهیه کیک براونی
- یک پیمانه شکر قهوه ای
- نصف پیمانه شکر سفید
- دو عدد موز رسیده
- 2 قاشق چایخوری وانیل
- یک قاشق چایخوری نمک
- دو سوم پیمانه پودر کاکائو بدون چربی
- دو پیمانه ذرت پخته شده
- شش قاشق غذاخوری روغن نارگیل

قدم 2

موزها را در یک کاسه له کنید. شکر را به موز له شده اضافه کنید و به مدت دو دقیقه هم بزنید. سپس پودر کاکائو، نمک و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید و ظرف را کنار بگذارید.

قدم 3

برای استفاده از ذرت به جای آرد باید ذرت را با استفاده از بلندر یا مخلوط کن حسابی مخلوط کنید. ذرت را در مخلوط کن بریزید و روغن نارگیل را به آن اضافه کنید. با سرعت کم شروع به خرد کردن ذرتها بکنید. آنقدر ادامه دهید تا خمیر مناسب برای کیک درست شود. بعد از اینکه مطمین شدید ذرتها به اندازه کافی له شده اند، مخلوط را به ظرف اصلی اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

قدم 4

خوب! خمیر کیک براونی شما آماده است. حالا مواد را در ظرف کیک بریزید، میتوانید برای تزئین از تکه های شکلات چیپسی استفاده کنید. فر را روی دمای 180 درجه و به مدت 40 دقیقه تنظیم کنید و منتظر بمانید.یک ربع بعد از پخت اجازه دهید که کیک خنک شود. میتوانید با خامه نارگیلی روی کیک تان را بپوشانید.
وقت لذت بردن با دوستان آلرژیک است. :)

لطفا این آموزش را برای دوستان آلرژیک خود بفرستید تا از طعم برونی لذت ببرند.

دستور پخت کیک براونی برای افراد آلرژیک

دوسش دارم(0 )

تاریخ انتشار۹۸/۱۲/۲۵
تعداد بازدید 0
آدرس:  0
QR code

به اشتراک گذاری آموزش



ارسال پیام