آموزش طرز تهیه کیک بستنی نارگیلی

خلاصه ای درباره ی آموزش

برای کسانی که عاشق پخت شیرینی و دسر هستند، همواره دیدن و یادگرفتن یک دستور جدید هیجان دارد. سریع آن را درست می کنند و اگر ذوق داشته باشند، چیزهای جدیدی هم به آن اضافه می کنند. این آموزش طرز تهیه کیک بستنی نارگیلی است که بسیار راحت است و برای کسانی که عاشق اینجور چیزها هستند مطمئنم کار جالبی خواهد بود. این دستور را از اینترنت پیدا کردم و به نظرم طعم خوبی بهم داد و دوست داشتم. جالبه که به نظر میاد برای تولدها و جشن ها خیلی بهتر و راحتتر باشد و فکر کنم مهمان ها هم بیشتر استقبال کنند. پخت این دسر بسیار راحت و بدون دردسر است و شک نکنید خیلی ها دوست خواهند داشت. امیدوارم دوست داشته باشید و حتما تهیه کنید.

قدم 1

مواد و وسایل مورد نیاز: یک بسته بیسکوئیت شکلاتی کرم دار، 3 الی 4 قاشق چایخوری روغن نارگیل، دو ظرف بستنی وانیلی با شیر نارگیل، 2 ظرف بستنی شکلاتی با شیر نارگیل (البته من با شیر معمولی درست کردم)، خامه زده شده (اگردوست دارید خامه نارگیل)، سس شکلاتی، مقداری توت فرنگی

قدم 2

بیسکوئیت های شکلاتی کرم دار را داخل مخلوط کن برقی بریزید و آنها را خرد کنید، سپس روغن نارگیل را اضافه کرد و به تندی هم بزنید.

قدم 3

ته ظرفی که انتخاب کرده اید را یک ورقه کاغذ روغنی بگذارید. سپس یک سوم پیمانه بیسکوئیت ها را روی آن بریزید و روی کاغذ پخش کنید. با قاشق یا هر چیز دیگری بیسکوئیت ها را به ته ظرف فشار دهید. حالا ظرف را برای نیم تا یک ساعت داخل یخچال بگذارید. در همین حین، یکی از ظرفهای بستنی شکلاتی را از فریزر خارج کرده و بگذارید تا کمی یخش باز بشه و نرم شود. البته شما می توانید از بستنی که خودتان درست کردید هم استفاده کنید.

قدم 4

پس از یک مدت زمانی که بستنی بیرون ماند(نیم ساعت) و کمی نرم شد (البته نباید کاملا ذوب شود...اصلا)، ظرف حاوی بیسکوئیت ها را بیرون آورده و بستنی را روی آنها بریزید و بستنی را صاف کنید.

قدم 5

حالا بستنی را به خوبی پهن کنید و باید مراقب باشید که بیسکوئیت ها از هم نپاشند. سعی کنید به کمک اسپاتول های شیرینی پزی آن را صاف کنید و سپس دوباره ظرف را به مدت نیم تا یک ساعت داخل فریزر بگذارید. در همین حین که ظرف داخل یخچال است، یکی از بستنی های وانیلی را از فریزر خارج کنید تا نرم شود اما ذوب نشود.

قدم 6

پس از حدود نیم ساعت که بستنی وانیلی کمی نرم شد، دوباره ظرف را از فریزر خارج کنید و بستنی وانیلی را روی بستنی شکلاتی ریخته و به آهستگی پخش کنید. مراقب باشید شکل کیک شما خراب نشود. دوباره ظرف را داخل فریزر بگذارید و در همین حین بستنی شکلاتی را خارج کنید تا نرم شود.

قدم 7

پس از نیم ساعت ظرف را بیرون آورده و آخرین ظرف بستنی شکلاتی را روی آن ریخته و صاف کنید. پس از آن مقداری از بیسکوئیت ها را روی لایه بستنی شکلاتی بریزید. دوباره داخل فریزر گذاشته و بستنی وانیلی را از فریزر خارج کنید.

قدم 8

در نهایت با گذشت نیم ساعت ظرف را از داخل فریزر خارج کرده و آخرین لایه بستنی وانیلی را ریخته و به خوبی صاف کنید و باز روی آن بیسکوئیت بریزید. سپس در نهایت ظرف را برای چند ساعت و یا حتی یک شب داخل فریزر قرار دهید. البته قبل از هربار قرار دادن در فریزر روی ظرف را با نایلکس بپوشانید.

قدم 9

خب پس از زمان گفته شده، ظرف را از داخل فریزر خارج کنید و سعی کنید با دقت و حوصله، کیک بستنی را از داخل ظرف بیرون آورید. سپس با دقت کیک را برش دهید.

قدم 10

کیک های برش خورده را داخل بشقاب ها گذاشته و با کمی خامه و توت فرنگی و همچنین سس شکلات آن را تزئین کنید. لذت ببرید...عالیه

آموزش طرز تهیه کیک بستنی نارگیلی

دوسش دارم(0 )

تاریخ انتشار۹۵/۰۵/۳۱
تعداد بازدید 0
QR code

به اشتراک گذاری آموزش



ارسال پیام