آموزش طرز تهیه کیک طلا بخش دوم

خلاصه ای درباره ی آموزش

خوب اگر مراحل بخش اول از این آموزش را طی کرده اید می توانید قدم های نهایی تهیه کیک طلا را طی کنید . از این کیک زیبا لذت ببرید.

قدم 1

حالا نوبت آماده سازی کیک طلا است. روی کیک را که کمی برآمدگی دارد را برش دهید. اگر چاقوی مخصوص بریدن نان دارید که چه بهتر و اگر مثل من ندارید با چاقوی تیز و معمولی این کار را انجام بدهید و کیک را از قسمت بالایی که بریدید روی سینی یا یک جای صاف بگذارید بطوریکه انتهای کیک بالا باشد. سپس از ماده چسبنده ای که در قدم قبل ساختید به کمک یک کفگیر صاف یا هرچیز دیگری روی کیک بکشید طوریکه همه جای آن را بگیرد. اما خیلی نازک باشد. مقدار بیشتر باعث می شود خمیر روی کیک سر بخورد.

قدم 2

خب حالا به کمک وردنه خمیر نسبتا طلایی شده را به خوبی پخش کنید بطوریکه خیلی نازک شود اما پاره نشود. در این کار خیلی دقت کنید.

قدم 3

به کمک وردنه خمیر را (روی یک کاغذ شیرینی بزرگ) صاف کرده، حواستان باشد یکدست باشد و اگر جایی حباب تشکیل شده حتما به کمک چاقو و سپس وردنه رفع کنید. در ضمن به اندازه ای خمیر بردارید و پهن کنید که تمامی روی کیک را بپوشاند.

قدم 4

حالا نوبت گذاشتن خمیر پهن شده روی کیک است. به کمک کاغذ خمیر را برداشته روی کیک قرار دهید. باز هم میگویم خمیر طوری باشد که کل کیک را بپوشاند. نکته مهم دیگر این است که تقریبا یکبار می توان خمیر را روی کیک گذاشت زیرا اگر درست انجام نشود مواد چسبنده نیز باآن بلند می شود و ممکن است کیک خراب شود. بنابراین بسیار دقت کنید.

قدم 5

حال نوبت مرتب کردن خمیر روی کیک طلا است. سعی کنید با دست و هر وسیله صاف دیگری خمیر را به دیواره های کیک بچسبانید. سعی کنید هیچ حبابی تشکیل ندهد. خیلی آرام کار کنید. خصوصاً گوشه ها را دقت کنید. در تصاویر نحوه انجام این کار را میبینید.

قدم 6

حال به کمک یک چاقو یا کاتر خمیرهای اضافی اطراف کیک طلا را جدا کنید.

قدم 7

اگر شما هم مانند صاحب این دستورالعمل دوست دارید کیک طلا شما مارک دار باشد می توانید هر مارک یا قالبی که دوست دارید روی کیک بزنید.

قدم 8

حال نوبت به گذاشتن ورقه های طلا بر روی کیک میرسد. اول اینکه روکش آنها را خیلی آرام بردارید زیرا اگر سریع انجام دهید به دلیل نازکی امکان پاره شدن آن وجود دارد. دوم اینکه با دست چرب و روغنی بردارید تا لمسش نکنید. خیلی آرام با کاغذ پشت ورقه طلایی آنها را به کیک بچسبانید. از دیواره ها هم شروع کنید. ورقه را بچسبانید و کاغذ پشتش را به آرامی جدا کنید و سپس با یک برس کره ای شده روی آن بکشید تا بهتر بچسبد. خیلی باید مراقب باشید. خواهید دید که این ورقه ها چقدر نازکند و با کمی تماس و بی احتیاطی پاره می شوند. پس به آرامی با آن کار کرده و تمامی کیک را پوشش دهید. ورق کشیده نمی شود. در تصاویر نحوه گذاشتن ورقه ها را میبینید و میبینید که کشیدن قلمو در صاف کردن ورقه های طلا چقدر تاثیر دارد.

قدم 9

خب از گرانقیمت ترین کیکی که تا حالا پختید لذت ببرید. شاید به نظر بیاید زیاد کار و وقت می برد، درست است اما اگر از پخت شیرینی و کیک لذت می برید انجامش دهید و خلاق باشید. اگر به هردلیلی هرکدام از لوازم را نداشتید جور دیگری درست کنید و عکسش را هم بفرستید.

آموزش طرز تهیه کیک طلا بخش دوم

دوسش دارم(0 )

تاریخ انتشار۹۵/۰۵/۱۷
تعداد بازدید 0
وب سایت

www.mediateam.ir
QR code

به اشتراک گذاری آموزش



ارسال پیام