دستور ساندویچ مرغ پارمزان

خلاصه ای درباره ی آموزش

این دستورالعمل ویژه من برای ساندویچ مرغ پارمزان است. گرچه سنتی نیست اما بسیار خوشمزه است. روشی که من در اینجا باهاش مرغ را درست می کنم ، هم برای ساندویچ مرغ مناسب است و هم برای مرغ سوخاری پس مثل اینه که دو دستور در یک دستور باشه. در این دستور قسمت مورد علاقه خودم یعنی سینه مرغ به کار رفته و باید موقع سرخ کردنش خیلی مراقب باشید تا خوب و ترد سرخش کنید. این ساندویچ مرغ حدود 80 درصد پنیر پارمزان دارد. 

قدم 1

موادی که لازم دارید: 2 تا 3 عدد سینه مرغ، 1 فنجان پنیر پارمزان، یک چهارم فنجان آرد، 2 تخم مرغ، ادویه ایتالیایی به میزان لازم، نان با انتخاب خودتان، سس گوجه... برای سوخاری کردن مرغ ها اگر بزرگند از مخلوط 4 قسمت پنیر رنده شده پارمزان در یک قسمت آرد استفاده کنید.

قدم 2

ابتدا سس گوجه را تهیه می کنیم. اگر سس خوبی درست کنید بدون شک ساندویچ بسیار خوشمزه ای خواهید داشت. توصیه می کنم از روی همین دستور سس را درست کنید و مطمئن باشید راحت و خوشمزه تر از آن است که فکرش را بکنید. طعم آن خیلی بهتر از کنسرو و سس های آماده است.

قدم 3

حال تخم مرغها را درون ظرفی شکسته و هم بزنید. در ظرف دیگری پنیر پارمزان، آرد و ادویه ایتالیایی را مخلوط کنید، ادویه را به دلخواه بریزید. خوب هم بزنید. می توانید اگر دوست دارید مقداری فلفل سیاه نیز اضافه کنید. اصلا نمک نزنید چون نان ها به اندازه کافی نمک دارند.

قدم 4

خب حالا سینه های مرغ را به تکه های دلخواه و مناسب برش دهید و سعی کنید تکه های تختی باشند که مناسب برای ساندویچ هستند.

قدم 5

برای اینکه قطعات سینه را که بریدید تخت شوند روی آنها را یک نایلکس بکشید و با یک وسیله سنگین آنها را تخت کنید. سعی کنید همه تکه ها یک ضخامت را داشته باشند.

قدم 6

خب حالا نوبت سوخاری کردن مرغ هاست. ابتدا هر سمت قطعات سینه را داخل تخم مرغ گذاشته و سپس درون مخلوط آرد و پنیر پارمزان بگذارید. یک بار هردو طرف همه قطعات را در مخلوط بگذارید و پس از تمام شدن آن بار دیگر همه را داخل مخلوط آرد و پنیر بگذارید و با دست و دل بازی این کار را انجام دهید.

قدم 7

حالا سرخ کنید. یک ماهی تابه بزرگ و مناسب برداشته و به اندازه کافی روغن بریزید و شروع به سرخ کردن تکه های مرغ کنید. ابتدا بگذارید به خوبی روغن داغ شود، پس از قرار دادن مرغ ها، شعله را کمی کم کنید تا مرغ ها بخوبی مغز پخت شوند. باید روغن در حدی داغ باشد که مرغ کف ظرف نچسبد. تا اندازه ای سرخ کنید که مرغ قهوه ای متمایل به طلایی شود و نسوزد. سعی کنید زمان را تعیین کنید زیرا بیشتر از یک مقداری پنیر می سوزد.

قدم 8

خب حالا ساندویچ را ببندید. می توانید داخل نان کمی موزارلا و پنیر بریزید. سپس یک قطعه مرغ سرخ شده را درون نان قرار دهید و روی آن سس گوجه بریزید. مطمئنم از خوردنش خیلی لذت می برید.

دستور ساندویچ مرغ پارمزان

دوسش دارم(3 )

تاریخ انتشار۹۵/۰۳/۲۱
تعداد بازدید 0
وب سایت

www.mediateam.ir
QR code

به اشتراک گذاری آموزش



ارسال پیام