طرز تهیه پوره سیب زمینی خامه ای

خلاصه ای درباره ی آموزش

از پوره سیب زمینی میتوان به عنوان یکی از خوشمزه ترین دورچین های غذا نام برد در اینجا ما طرز تهیه ی جدیدی از پوره سیب زمینی را به شما آموزش میدهیم.

قدم 1

مواد لازم برای پوره سیب زمینی خامه ای
6 عدد سیب زمینی بزرگ پخته شده
4/3 فنجان خامه
4قاشق غذا خوری کره
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر سیر 2/1 قاشق چایخوری (کاملا به سلیقه شما مربوط میشه )
پیاز چه خرد شده.
سیب زمینی هارا پوست میکنیم و آنها را از وسط نصف میکنیم ودر یک قابلمه میریزیم و روی آن آب میریزیم

قدم 2

میگذاریم تا آب بجوشد و سیب زمینی ها به مدت 15 ال 18 دقیقه بپزند و سیب زمینی ها را در یک آبکش میریزیم و اجازا میدهیم تا آب آن کاملا خارج شود.

قدم 3

میتوانیم برای له کردن سیب زمینی ها از یک همزن دستی استفاده کنیم تا آنها را کاملا له کنیم.

قدم 4

زمانی که سیب زمینی ها له شدن به آنها خامه و کره و نمک وفلفل و پودر سیر را اضافه میکنیم و با همزن آنقدر میزنیم تا کاملا نرم ویک دست شود.
نکته : برای اضافه کردن خامه با 2/1 فنجان شروع کنید و اگر احساس کردید که بازم خامه لازم است به آن اصافه کنید .
آن را بچشید و اگر نمک یا فلفل لازم داشت به آن اضافه کنید آن را در یک کاسه ریخته و مقدار کمی کره آب شده روی آن بریزید و پیازچه های خورد شده را روی آن بریزید و از دستور طرز تهیه پوره سیب زمینی خامه ای لذت ببرید.

طرز تهیه پوره سیب زمینی خامه ای

دوسش دارم(1 )

تاریخ انتشار۹۶/۱۲/۲۷
تعداد بازدید 0
آدرس:  0
QR code

به اشتراک گذاری آموزش



ارسال پیام