آموزش تهیه پودینگ شیر نارگیل و تخم شربتی
خلاصه ای درباره ی آموزش
مسلما نام تخم شربتی را زیاد شنیدید و شربت آن را خورده به همراه عرقیجات نوشیده باشید. اما برای اولین بار این دستورالعمل ساده را در سایت Instructable یافتم که به همراه شیر نارگیل و عصاره وانیل به همراه تخم شربتی استفاده شده است. طعم خوب و متفاوتی دارد. متفاوت از شربت هایی که تابحال میل کردید. دستورالعمل آن بسیار ساده است و روی هم شاید 5 تا 10 دقیقه وقت شما را بگیرد. همچنین طبق جستجوهایی که در اینترنت انجام دادم باید بگم از نظر محققین شیر نارگیل بعد از شیر مادر یکی از پرخاصیت ترین شیرهاست و فاقد لاکتوز هم هست و برای کسانی که با لاکتوز شیر مشکل دارند بسیار خوب است. در ضمن شیر نارگیل با آب نارگیل تفاوت دارد. می توانید اطلاعات جامع را در سایت فراناب مطالعه کنید. همچنین گذشته از این تخم شربتی به گفته خودم شامل تمام فلزات مفید جدول تناوبی هست. منبع بزرگی از آهن، کلسیم، پتاسیم، منیزیم و... همچنین اسیدهای چرب امگا3 و امگا 6 و همچنین یک آنتی اکسیدان قوی است. می توانید اطلاعات کامل را در سایت کیان فود مطالعه کنید. حال دستورالعمل ساده را برای شما می گذارم. این دستور برای 5 تا 10 نفر مناسب است.
قدم 1
قدم 2
قدم 3
قدم 4
قدم 5