آموزش طرز تهیه کیک طلا بخش اول

خلاصه ای درباره ی آموزش

کیک طلا در ظاهر گرانترین کیک دنیاست اما درست کردن آن کار سخت و گرانی نیست. اگر آموزش طرز تهیه کیک طلا را خوب یاد بگیرید یک برگ برنده خواهید داشت که هر زمان میتوانید آن را رو کنید.

قدم 1

مواد لازم:
یک و یک چهارم پیمانه روغن، سه چهارم پیمانه شکر، 6 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای، 5 عدد تخم مرغ، 24 عدد هویج کوچک، یک دوم قاشق چایخوری وانیل، یک و یک چهارم فنجان آرد، یک و یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر، یک و سه چهارم قاشق چایخوری دارچین، یک و سه چهارم قاشق چایخوری زنجبیل، یک و یک دوم قاشق چایخوری زردچوبه، کمی نمک، کره برای ته ظرف
وسایل مورد نیاز:
کاسه بزرگ و کوچک برای مخلوط کردن مواد مختلف، پیمانه اندازه گیری، همزن دستی، الک، چاقو، کفگیر، کاغذ شیرینی پزی، قیچی، قالب کیک
مواد لازم برای دستور خامه پنیر:
یک و یک چهارم پنیر خامه ای، یک دوم پیمانه کره، یک دوم پیمانه شکر، 1 قاشق چایخوری وانیل و آب لیمو، همزن برقی
مواد لازم برای تزئین کیک: حدود 30 گرم خمیر شیرینی(فوندانت) سفید رنگ و 30 گرم زرد رنگ، رنگ غذای زرد و قرمز و سبز، 25 ورقه خوراکی طلایی، وردنه و چاقوی برش

قدم 2

از آنجایی که در دستور اصلی کیک طلا، قصد پخت کیک بصورت شمش طلا بوده است بنابراین از ورقه خوراکی طلایی و از مهری با عنوان کیک و نشان هویج با لیزر سه بعدی ساخته شده استفاده شده است. اما لازم نیست هزینه های بیش از حد انجام دهید شما می توانید از هر مهر یا وسیله تمیز دیگر که برجسته است برای این کار استفاده کنید.

قدم 3

ابتدا فر را روشن کرده و در دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید. در کاسه ای متوسط روغن، شکر، تخم مرغ و وانیل را ریخته و با همزن دستی هم بزنید. آنقدر هم بزنید تا شکر کاملا آب شده و مخلوط شوند.

قدم 4

حال آرد، بکینگ پودر، دارچین، زنجبیل، زردچوبه و نمک را مخلوط کرده و با الک داخل موادی که در قدم سوم درست کردیم بریزید و با همزن دستی کاملا مخلوط کنید. مواد را آرام روی هم ریخته و هم بزنید تا گلوله آرد داخل مخلوط نماند. سپس هویج ها را خرد کرده و داخل مخلوط کن بریزید تا کاملا قاتی شوند و آنها را نیز مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.

قدم 5

حال نوبت به آماده سازی قالب کیک می رسد.کاغذ روغنی را به کمک دیواره بیرونی قالب اندازه گیری کرده و ببرید. کمی کره ته ظرف گذاشته و کاغذها را داخل ظرف قرار دهید در مثل چسب است. همچنین روی کاغذ را نیز کره بمالید. دقت کنید که برای همه دیواره ها این کار را انجام دهید و حتی کمی بزرگتر ببرید که کاغذها روی هم بیفتند و مواد کیک به هیچ عنوان به قالب نچسبند.

قدم 6

حالا مواد کیک را داخل قالب ریخته و بهم مدت 55 دقیقه در فر قرار دهید. وقتی زمان پخت به پایان رسید یک خلال دندان با چاقوی باریک داخل کیک بزنید و ببینید پخته یا خیر، اگر نپخته باشد مواد به خلال یا چاقو می چسبند. اگر نپخته بود به مدت 5 دقیقه دیگر نیز داخل فر قرار دهید.

قدم 7

برای اینکه خمیر شیرینی طلایی تری داشته باشید مقدار کمی خمیر زرد را با مقدار بیشتری خمیر سفید مخلوط کرده تا طلایی شود. آنقدر باید ورز دهید تا کاملا با هم یکدست شوند.
برای به پایان رساندن آموزش طرز تهیه کیک طلا چند قدم بیشتر باقی نمانده:-)

قدم 8

شاید با مخلوط کردن دو خمیر کمی رنگ به طلایی نزدیک شود اما هرگز طلایی نخواهد شد. برای اینکه باز رنگ را به طلایی نزدیک تر کنیم، بنابراین از رنگ خوراکی استفاده می کنیم. 3 قطره رنگ زرد، 2 قطره قرمز، یک قطره رنگ سبز را با هم مخلوط کرده و با خمیری که قاتی شده مخلوط کنید تا رنگش بیشتر نزدیک به طلایی شود.

قدم 9

برای اینکه رنگ و خمیر را با هم بخوبی مخلوط کنید حتما دستکش بپوشید چون دستتان حتما رنگ می گیرد. سعی کنید خیلی خوب این کار را انجام دهید تا خمیر بطور یکدست یک رنگ بگیرد. پس از آنکه خمیر یکدست شد آن را داخل نایلون گذاشته و فعلا کنار بگذارید.

قدم 10

خب حالا نوبت به درست کردن چسب برای چسبیدن خمیر طلایی به کیک است. با همزن برقی کره، وانیل، لیمو و پنیر خامه ای را هم بزنید تا کاملا نرم و مخلوط شوند. به آرامی شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید. خب این هم به کناری بگذارید.
خب تا اینجا بیشتر مراحل تهیه کیک طلا را طی کرده اید برای آنکه مراحل بعدی را ببینید به بخش دوم آن مراجعه کنید

آموزش طرز تهیه کیک طلا بخش اول

دوسش دارم(0 )

تاریخ انتشار۹۵/۰۵/۱۷
تعداد بازدید 0
وب سایت

www.mediateam.ir
QR code

به اشتراک گذاری آموزش



ارسال پیام