طرز تهیه بیف استروگانف

خلاصه ای درباره ی آموزش

بیف استروگانف یک غذای روسی و لذیذ است که در ایران هم طرفداران زیادی دارد. طرز تهیه بیف استروگانف در سایتهای ایرانی و خارجی وجود دارد. اما من ساده ترین دستوری که خودم بارها استفاده کردم و واقعا طعم خوبی هم دارد برای شما می گذارم. حتی با غذای رستوران هم آنچنان تفاوتی ندارد. کار سختی نیست فقط حوصله می خواهد. در ضمن پیشاپیش بخاطر کیفیت پایین عکسها عذرخواهی میکنم. دوربین با کیفیتی در دسترس نبود. برای همین در بعضی مراحل عکسها از اینترنت گرفته شده زیرا کیفیت خوبی دارند.

قدم 1

مواد لازم برای 4 نفر: یک کیلو راسته گوساله، قارچ، خامه، پیاز، سیب زمینی، کره و ادویه

قدم 2

گوشت را با چاقوی تیز به صورت رشته های مکعب مستطیل باریک برش می دهیم. پیاز را ( به اندازه ای که دوست دارید و کمتر از 2 عدد بزرگ نباشد) خرد کرده و در کره سرخ می کنیم. پیازها که سرخ شدند گوشت را به آنها اضافه کرده و خوب تفت می دهیم. در هنگام تفت دادن گوشت، زردچوبه، فلفل و اگر دوست دارید آویشن و پودر سیر را اضافه کنید. خوب تفت دهید و مقداری آب داخل ماهی تابه ریخته و روی شعله آرام بگذارید گوشت پخته شود.

قدم 3

حال بصورت جداگانه مجددا مقداری پیاز در کره یا روغن زیتون سرخ کنید و قارچ هایی که از قبل خرد کرده اید را به آن اضافه کنید و بگذارید تا کمی جوش بخورند. در نهایت نیز مقداری آرد داخل آن بریزید.

قدم 4

همچنین به یاد داشته باشید که غذایی مثل بیف استروگانف معمولا با هیدروکربن ها خورده می شود. بنابراین در کنار آن بهتر است پاستا یا نودل، سیب زمینی و شبیه آنها باشد. من سیب زمینی را ترجیح می دهم. برای همین سیب زمینی ها را با نمک پختم. مقداری نمک داخل قابلمه ریخته و سیب زمینی ها را داخل آن بگذارید. درب ظرف را بسته برای 4 تا 5 دقیقه شعله را زیاد کرده سپس شعله را بسیار کم کنید و اجازه دهید سیب زمینی ها پخته شوند. بهتر است یک پارچه دمی هم روی درب قابلمه ببندید.

قدم 5

در آخر نیز، با پخته شدن گوشت قارچ را اضافه کنید تا بخوبی با هم مخلوط شوند. و در مرحله نهایی خامه را اضافه کنید. و قبل از اینکه زیاد جوش بخورد شعله را خاموش کنید. بیف استروگانف آماده است.

طرز تهیه بیف استروگانف

دوسش دارم(0 )

تاریخ انتشار۹۵/۰۵/۱۷
تعداد بازدید 0
QR code

به اشتراک گذاری آموزش



ارسال پیام